Visite Clowns referenties

Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof is dankbaar

Wat een leuke visite hebben we vanmorgen mogen ontvangen op een aantal huiskamers… VisiteClowns! Een ochtend vol verrassende ontroerende momenten, vol zang, dans en humor… en gevuld met veel persoonlijke aandacht. Deze bijzondere ochtend werd ons aangeboden door een donatie van de Lions Club Tubbergen! Een prachtig cadeau waar een ieder op zijn eigen unieke manier van mocht genieten.

De Tjamme, Beerta, verpleegunits Kroon-, en Stadspolder

Op 18 juli jl. 2019 was het zover en kwamen er twee clowns, Lot en Spruit, gedurende anderhalf uur op bezoek bij verpleeghuis de Tjamme. Twee professionele clowns gaven de bewoners via de inzet van mimiek, zang, beweging, geluid en humor, een verrassend en ontroerend stuk persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer. Het werd een succes, bewoners hebben genoten en gelachen. Namens de Tjamme bedankt voor dit prachtige bezoek.

TMZ Het Hof

Wat een leuk duo zijn jullie, Koos en Spruit! Prachtig om te zien en te horen hoe bewoners genoten van jullie aanwezigheid. De interactie die er ontstond tussen jullie en de bewoners blijft toch echt uniek om te zien! Het zoeken naar contact, het vervolgens krijgen, praatje hier, een glimlach daar, soms zelfs een schaterlach! Inspelen op, het meegaan in de beleving, echt een waardevolle aanvulling op een zeer geslaagde camping dag op Weusthag!

Noorderhaven – ‘s Heeren Loo

Op 29 juni waren Lot en Spijs op bezoek bij Noorderhaven – ’s Heeren Loo, Notenhout 23 en 24. Begeleidster: Ik vond het bijzonder goed hoe de clowns zo bij cliënten binnen kunnen komen in het spel. Met daarbij verschillende variaties met muziek en zingen erbij vond ik het helemaal compleet. Een mooie bijzondere belevenis voor de cliënten. Persoonlijke aandacht waarbij ze allen op hun manier enorm hebben genoten van deze 2 humoristische clowns. Zij hebben veel kennis en ervaring met deze cliënten. We kijken er allemaal erg leuk en positief op terug.

Triade Flevoland locatie Phoenix te Emmeloord

Op 7 april waren Milo en Spijs op bezoek bij Triade Flevoland locatie Phoenix te Emmeloord.
Onze cliënten hebben zo ontzettend genoten, bij een ieder werd op niveau aangesloten.
Het was een feestje. Na deze geweldige middag hebben cliënten het er nog dagen over gehad!

Meriant te Heerenveen

Anna Schotanus van Meriant te Heerenveen nav het bezoek van Spruit en Nino op 27-03-2019: “De bewoners hebben veel plezier beleefd aan het bezoek van de VisiteClowns. Bewoners reageerden op een verrassende manier.”

RoyalSmilde uit Heerenveen

Directie-secretaresse van RoyalSmilde uit Heerenveen, die 2 bezoeken voor VisiteClowns sponsorde: Zij kwam ’s middags kijken en vond het indrukwekkend wat de clowns bereikten bij de mensen!